2014. július 1., kedd

Adósmentés? Bankmentés? Demonstráció!


Július 4-én a kormány intézkedéseket kíván hozni amelynek tétje, a deviza alapú, és forintalapú hitelezés károsultjainak a sorsa.

Két lehetőség van: A Döntéshozók vagy az adósokat, vagy a bankokat fogják menteni . Ha a kormány az adósokat kívánja menteni, teljes mértékben elvárható, hogy a törvénytelenségek, és a tisztességtelen szerződési feltételek összes következményét a kárt okozókra, vagyis a bankokra hárítsa, ha a bankokat akarja menteni, akkor az adósokat, vagyis saját polgárainak jelentős részét hagyja jogfosztottságban és adósrabszolgaságban

Július 4-én demonstrációval jelezzük a kormány felé elvárásainkat, figyelmeztessük a törvényhozókat, hogy a megszülető döntéssel választóikat a magyar nemzetet képviseljék a lakosságot tisztességtelenül és törvénytelenül kifosztó pénzintézetekkel szemben.

Július 4-én - míg a világ másik felén a függetlenség napját ünneplik - bízunk abban, hogy hazánkban a tisztességtelen hitelezéstől való függőség megszűnésének napja virrad fel, és ezt követően újabb intézkedések történnek a károsultak kártalanítása, a felelősök számonkérése, elszámoltatása és felelősségre vonása ügyében.

Gyalogos demonstráció: Gyülekezés: Bp, V. ker Szabadság tér, Magyar Nemzeti Bank és a Bankcenter között, 08 45, majd 9.40-kor átvonulás a Kossuth térre.

Autós vonulás. Gyülekezés: 08 30 Bp., 56'- osok tere Regnum Marianum melletti parkoló. Indulás 9 óra. Útvonal: Bankszövetség - MNB - Kossuth tér.



Kattints az alábbi gombra és 
a petíció aláírásával csatlakozz Te is a KARTÁhoz!




Megosztáshoz ezt a gombot használd!