2014. október 9., csütörtök

Hallgattassék meg a másik fél is!

Tisztelt ATV Egyenes Beszéd Műsorszerkesztősége!
Cím: info@atv.hu

Tisztelt Kálmán Olga műsorvezető Úrnő!



Alulírott Dr. Monostori Attila- Dr. Polgár Zoltán- Balog István, a Deviza Hiteles Karta (http://www.kitoresabankokkarmaibol.com/) valamint a Jogállam Egyesület (http://jogallamert.hu/) )tagjainak képviseletében kérjük, hogy a Felcsúti Péterrel 2014. 10. 04. napján készült adásukra reagálva, hallgattassék meg a másik fél is címmel, fő műsor időben nyilatkozási lehetőséget biztosítani szíveskedjenek, a devizahitel, és az azzal kapcsolatos törvényalkotás, és visszásságai témakörben. 

Felcsúti Péter úr azon kijelentése, hogy az elszámolással a kölcsönök tőke összege fog csökkeni, ellentétben áll a 2014. évi XL törvény szövegével, mely szerint az elszámolást elsődlegesen a költségekre, majd ezt követően a kamatokra, majd végül a tőkére kell elszámolni, tehát a kölcsönök tőkeösszege nem fog a Felcsúti úr által elmondott mértékben csökkenni. 

Mivel a téma igen kényes, viszont időben nem tűr halasztást, az ezzel a témakörrel kapcsolatos tárgyilagos , és igen széleskörű társadalmi réteg valós tájékoztatása elengedhetetlen. Bízunk abban, hogy kérésünknek eleget téve, egyeztetés után, de legkésőbb 2014.10.13.ig bezárólag műsorba tesznek minket, az egyenlő elbírálás alapelvét tiszteletben tartva, az önök segítségével tájékoztatni tudjuk a nézőiket, a valós helyzetről. Nyilvános vitát is el tudunk képzelni Felcsúti Péter úrral, amennyiben vállalja, mert ez idáig nem sikerült kontaktust teremteni Felcsúti Péter, és az általa képviselt Bankszövetséggel. Jó lenne végre nyílt lapokkal játszani, ehhez pedig elengedhetetlen a nyilvánosság tényszerű tájékoztatása.

Bízunk abban, hogy kérésünket megértve, lehetőséget biztosítanak számunkra. Amennyiben kérésünkre nem reagálnak, úgy 2014.10.13.-án demonstrációt tartunk az Önök székháza előtt a nyilvános és egyenlő tájékoztatás érdekében.

Budapest, 2014. október 09.

Balog István
06703900346 
Devizahiteles KARTA alelnöke

Dr Polgár Zoltán
06705417523
Devizahiteles KARTA jogi szakértője

Dr. Monostori Attila
Devizahiteles KARTA elnöke




Kattints az alábbi gombra és 
a petíció aláírásával csatlakozz Te is a KARTÁhoz!




Megosztáshoz ezt a gombot használd!